Home » Geen categorie » Einde aan Chinese zegereeks van Coppejans

Einde aan Chinese zegereeks van Coppejans

Einde aan Chinese zegereeks van Coppejans

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP-173) heeft geen vervolg kunnen breien aan zijn zegereeks van vorige week in Guangzhou, waar hij de titel pakte. Op de challenger van Shenzhen ($ 75 000) werd hij al in de eerste ronde uitgeschakeld.

Coppejans maakte vorige week indruk op de challenger van Guangzhou in China. Hij schakelde twee reekshoofden uit en pronkte zondag als kers op de taart ook met de eindzege. Onze landgenoot ging meteen daarna naar Shenzhen, een andere miljoenenstad in China. Op het challengertoernooi van Shenzhen moest Coppejans in de eerste ronde tegen de Fransman Tristan Lamasine (ATP-243) spelen. In de onderlinge duels stond het 2-0 voor Coppejans. Vorige week versloeg de 21-jarige Belg in Guangzhou Lamasine nog in een driesetter.

Deze keer moest Coppejans echter het onderspit delven tegen zijn Franse tegenstander. De West-Vlaming verloor in 1 uur en 18 minuten met 6-4 en 7-5. Door de nederlaag komt er een einde aan Coppejans’ knappe Chinese zegereeks van vijf overwinningen op rij. Olivier Coppejans, de broer van Kimmer, reageerde op Twitter op de uitschakeling in China. Volgens hem is de nederlaag te wijten aan onvoldoende recuperatie na een nachtelijke busrit en een sterke tegenstander.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws