Home » ATP » Eindelijk: Goffin gaat de grootste stap uit zijn leven zetten!

Eindelijk: Goffin gaat de grootste stap uit zijn leven zetten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin heeft groot en vooral goed nieuws: hij gaat dit jaar trouwen met zijn vriendin Stéphanie Tuccitto.

De Luikenaar verklapte het heuglijke nieuws in een interview met La Dernière Heure. “Stéphanie en ik hadden een datum geprikt ergens eind september, maar uiteraard hangt alles nu af van Roland Garros. Uitstel betekent alleszins geen afstel: ik wil zeker dit jaar trouwen en ben er hélemaal klaar voor.”

De voorbije maanden bracht Goffin bijna 24/24 door met zijn vriendin. De ultieme relatietest naar aanloop van hun huwelijk? “Zo kan je het beschouwen. Ik zit vaak in het buitenland, maar nu waren we voor het eerst lange tijd samen. Er was op geen enkel moment wrevel omdat we zoveel dingen gemeenschappelijk hebben. Eigenlijk was deze periode een mooie ervaring voor ons als koppel.”

Twee jaar geleden vertelde Tuccitto al dat ze graag in het huwelijksbootje wil stappen. De twee vormen al negen jaar een koppel.

View this post on Instagram

Behind blue eyes 💙

A post shared by Stéphanie Tuccitto (@stephanie.tuccitto) on

Terug in actie

Intussen is Goffin opnieuw beginnen trainen en binnenkort neemt hij deel aan de Ultimate Tennis Showdown, een evenement waar de Belg erg naar uitkijkt. “Hoewel het vriendschappelijk is, zal het voor mij een eerste test zijn.”

Goffin maakt zijn comeback op het terrein op 13 juni.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens naar kwartfinale Rome

Elise Mertens (WTA-20) blijft sterk bezig op het WTA-toernooi van Rome (Italië, Premier). Ze plaatste zich voor de kwartfinale na een zege tegen Danka Kovinic (WTA-86).

LEES MEER