Home » WTA » Eindelijk terug tennis! Zes Belgen actief in Palermo

Eindelijk terug tennis! Zes Belgen actief in Palermo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Komende week trekt het professionele circuit zich eindelijk terug op gang met het WTA-toernooi van Palermo (Italië, International).

Het moet een ware verademing zijn voor de tennisfan: volgende week wordt er voor het eerst sinds 11 maart opnieuw professioneel getennist. Het strijdtoneel is het Italiaanse Palermo waar maar liefst zes Belgen present tekenen: Elise Mertens (WTA-23), Alison Van Uytvanck (WTA-57) en Kirsten Flipkens (WTA-77) rechtstreeks op de hoofdtabel en Greet Minnen (WTA-104), Ysaline Bonaventure (WTA-122) en Yanina Wickmayer (WTA-145) in de kwalificaties.

Vandaag al tennis

Reken je de kwalificaties mee, wordt er dus eigenlijk vandaag al opnieuw getennist. Minnen, derde reekshoofd in de kwali’s, neemt het in haar eerste ronde op tegen de Spaanse Lara Arruabarrena (WTA-149). Achtste reekshoofd Bonaventure opent tegen Indy De Vroome (WTA-183) uit Nederland en Wickmayer ontmoet de Oostenrijkse Barbara Haas (WTA-137).

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Feliciano Lopez - © Loic Thebaud (Ultimate Tennis Showdown)

Toernooi van Madrid gecanceld

De Mutua Madrid Open zal niet doorgaan. Omwille van het stijgend aantal besmettingen met het coronavirus heeft de organisatie beslist dat het toernooi geannuleerd wordt.

LEES MEER