Home » Xtra » Elise Mertens kiest voor Kim Clijsters Academy

Elise Mertens kiest voor Kim Clijsters Academy

Elise Mertens kiest voor Kim Clijsters Academy

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Elise Mertens heeft zich aangesloten bij de Kim Clijsters Academy. Daar zal Maxime Braeckman haar moeten helpen om internationaal verder door te breken.

Elise Mertens (WTA-273) is een van de grote beloftes in het internationale vrouwentennis. Maar om haar talenten verder te ontplooien, was ze nog op zoek naar een goede coach met ervaring. Die blijkt ze nu aan de Kim Clijsters Academy gevonden te hebben in Maxime Breackman, zo meldt Filip Dewulf op Twitter.

“Elise Mertens, ex-nummer 7 bij de junioren, werkt nu met Maxime Braeckman, ex-coach van Kirsten Flipkens, aan de Kim Clijsters Academy.”

Maxime Braeckman is natuurlijk geen onbekende op het internationale circuit. Eerder was hij al de succesvolle coach van onder meer Xavier Malisse en Kirsten Flipkens en tussendoor klopt hij zelf ook nog graag een balletje op nationale toernooien. Met Elise Mertens komt er opnieuw een groot talent aankloppen bij Kim Clijsters. Ook onder meer Yanina Wickmayer, Elke Lemmens, Sander Gillé, India Maggen en Klaartje Liebens hebben De Boneput als hun thuisbasis.

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws