Home » Nieuws » Elke Clijsters op zoek naar nieuwe man: zo maak ook jij kans

Elke Clijsters op zoek naar nieuwe man: zo maak ook jij kans

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

In 2021 brengt VIER een geheel eigen versie van het populaire programma ‘The bachelorette’, waarin een groep mannen zal strijden om de liefde van Elke Clijsters.

Na een woelig liefdesparcours is de gewezen tennisster (én uiteraard zus van Kim) heel oprecht op zoek naar de nieuwe liefde. Clijsters is 35, mama van twee en weet naar eigen zeggen precies wat ze zoekt in een partner. Ze is helemaal klaar voor de volgende stap in haar leven: zich openstellen voor een nieuwe liefde in één van de grootste internationale liefdesshows van dit moment.

“Ik kijk enorm uit naar dit liefdesavontuur, want ‘The bachelorette’ wordt één groot avontuur”, vertelt de Limburgse in een reactie. “Met het hart wagenwijd open. Een spannende zoektocht voor mezelf, voor de mannen en – fingers crossed – voor de man van mijn dromen. Naar wat voor iemand ik op zoek ben? Een oprechte man met veel humor en iemand die niet terugschrikt voor deze ervaring.”

Tijdens dates en activiteiten zal Clijsters de mannelijke kandidaten steeds beter kennen. In de wekelijkse roosceremonie bepaalt ze wie van de vrijgezelle mannen er meer tijd zal krijgen om haar liefde te winnen.

Ook jij maakt kans

Ben jij een oprechte man met veel humor die wel vat voelt om de man van Elke te worden? Dan hebben we goed nieuws, want ook jij maakt kans! Klik hier om je in te schrijven.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS