Home » Geen categorie » Enkel Reuter overleeft eerste ronde in Meerbusch

Enkel Reuter overleeft eerste ronde in Meerbusch

Enkel Reuter overleeft eerste ronde in Meerbusch

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yannik Reuter (ATP-447) heeft zich op het Challengertoernooi van Meerbusch (€ 42 500) als enige Belg geplaatst voor de tweede ronde. Voor Julien Cagnina (ATP-266), Arthur De Greef (ATP-343) en kwalificatiespeler Michael Geerts (ATP-770) eindigde het toernooi in de eerste ronde.

Reuter moest het in de eerste ronde opnemen tegen de Pool Grzegorz Panfil (ATP-264). Onze landgenoot kende geen enkele moeite met zijn tegenstever, en gunde Panfil slecht één game. Na amper 57 minuten won Reuter met 6-1 en 6-0.

De andere Belgen verging het minder goed. De Greef botste op het vijfde reekshoofd Hans Podlipnik-Castillo (ATP-163). In de eerste set kon de 23-jarige Belg een tiebreak uit de brand slepen, maar de Chileen trok nipt met 6-7(5) aan het langste eind. In set twee gunde Podlipnik-Castillo onze landgenoot geen enkel spelletje meer. De Chileen wordt de volgende tegenstander van Reuter.

Ook Cagnina kon niet winnen van de Chinees Christian Garin (ATP-289). Met 2-6 6-3 en 3-6 moest hij na 2 uur en 10 minuten zijn koffers pakken. Geerts kon evenmin stunten in zijn eerste wedstrijd op de hoofdtabel, de Fransman Sadio Doumbia (ATP-555) won na 1 uur en 19 minuten met 4-6 en 3-6.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws