Home » Geen categorie » Ethias Trophy krijgt prestigieuze award

Ethias Trophy krijgt prestigieuze award

Ethias Trophy krijgt prestigieuze award

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Ethias Trophy in Bergen heeft een mooie bekroning gekregen. Samen met de challengertoernooien van Braunschweig en Monterrey, verkozen de spelers de Ethias Trophy tot het beste toernooi op het challengercircuit.

Uit 166 challengertoernooien wereldwijd verkozen spelers de drie beste toernooien op het challengercircuit van 2015. De Ethias Trophy in Bergen kreeg deze erkenning van de spelers, samen met de challengertoernooien van Braunschweig in Duitsland en Monterrey in Mexico. De Ethias Trophy wint de prijs al voor een tweede keer.

In 2015 was er de elfde editie van de Ethias Trophy. Illya Marchenko greep de enkeltitel en Ruben Bemelmans won toen het dubbeltoernooi. Ongeveer 20.000 tennisliefhebbers bezochten het toernooi. Dit jaar vindt de twaalfde editie van de Ethias Trophy plaats van 3 tot 9 oktober, tickets zijn te koop vanaf 27 juni.

Toernooidirecteur Dominique Monami was heel tevreden met de beloning: “In de naam van Ethias en het organisatiecomité, zijn we heel trots met deze award. Jaar na jaar, proberen we dit toernooi zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de spelers. Als een voormalige speelster op het WTA-circuit, versta ik heel goed wat spelers verwachten tijdens een toernooi. Met mijn team zullen we ons best doen om te verzekeren dat spelers in de beste omstandigheden kunnen presteren en zullen we proberen hun verblijf zo comfortabel mogelijk maken. Dit is de beste erkenning die we kunnen krijgen.”, zegt ze op de site van Tennis Tour Talk.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws