Home » Break » Ethisch wedden? Het kan!

Ethisch wedden? Het kan!

Ethisch wedden? Het kan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

In België is het merk Ladbrokes.be al meer dan dertig jaar een onbetwiste leider in weddenschappen. Het Belgische bedrijf groeit gestaag, met zijn digitale activiteiten en bijna driehonderd gespecialiseerde agentschappen en driehonderd boekenwinkels in het land.

Ladbrokes.be biedt niet alleen een ongeëvenaard aanbod van weddenschappen op allerlei soorten sportevenementen (voetbal, tennis, Formule 1, wielrennen…), maar ook weddenschappen op paardenrennen (Frans, Engels, Belgisch) en windhondenrennen. Het bedrijf biedt zijn klanten in België de mogelijkheid om in te zetten in een agentschap, een boekenwinkel, op het internet en mobiel.

Wettelijk

Steeds bezorgd over de kwaliteit van de service, biedt Ladbrokes.be zijn klanten een krachtige en volledig beveiligde speelervaring. In overeenstemming met het wettelijke en reglementaire kader dat in België bestaat, beschikt Ladbrokes.be over alle autorisaties en licenties waarmee het de weddenschappen van het Belgische publiek kan organiseren en activeren.

Ladbrokes.be ontwikkelt haar bedrijfsactiviteiten in overeenstemming met een zeer strikte bedrijfsethiek en is zich als zodanig volledig bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheden. Bovendien zorgt de sterke lokale afkomst ervoor dat het evenementen en sportclubs kan ondersteunen.

Verslaafd

De groei van Ladbrokes.be is niet zonder de basiswaarden van het bedrijf: de liefde voor sport, het respect voor de klanten, de investering in zijn medewerkers, evenals de begeleiding van de mensen die het risico lopen verslaafd te geraken of verslaafd zijn aan games. Als zodanig heeft Ladbrokes.be langdurige samenwerkingsverbanden opgezet en ontwikkeld met publieke of private organisaties die actief zijn in het voorkomen van kansspelverslaving.

[alert type=”info” title=”Meer info”]Wil je meer te weten komen over Ladbrokes, wedden en wat de mogelijkheden zijn? Klik dan hier.[/alert]

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws