Home » European Open » European Open pakt uit met eerste namen

European Open pakt uit met eerste namen

European Open pakt uit met eerste namen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

In het Havenhuis in Antwerpen werd de tweede editie van de European Open voorgesteld. Het ATP-toernooi, met David Goffin (ATP-11) op de affiche, vindt van 15 tot 22 oktober plaats in de Lotto Arena in Antwerpen.

Publiekslieveling Goffin is uiteraard opnieuw van de partij in Antwerpen, samen met titelverdediger Richard Gasquet (ATP-25). Ook Steve Darcis (ATP-38) tekent dit jaar opnieuw present. In de loop van de komende maanden worden nog meer namen bekendgemaakt, het toernooi mag ook twee wildcards uitdelen.

Het toernooi start dit jaar op zondag met een Club Day voor de Antwerpse tennisclubs. Er nemen zestien spelers deel aan de kwalificaties, waarvan er vier de hoofdtabel kunnen bereiken. De kwalificaties worden op zondag en maandagochtend afgewerkt, op maandagmiddag start de hoofdtabel. Woensdag is traditioneel voorbehouden voor de Kids Day.

Het toernooi zet dit jaar op volop in op sociale media en op het verwennen van de tennisfans, met een hapje en een drankje. “Het toernooi was vorig jaar erg geliefd bij de spelers. We willen dit jaar ook inzetten op een optimale beleving bij de fans”, aldus Kristof Puelinckx.

Ook Goffin is erg blij om opnieuw van de partij te zijn: “Het is altijd erg fijn om voor eigen publiek te mogen spelen. Het is het enige ATP-toernooi in België, op een mooie locatie. Ik zal proberen om erg ver te geraken.”

Tickets zijn vanaf nu te koop op www.europeanopen.be

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws