Home » Geen categorie » Ex-nummer zeven van de wereld gunt Bonaventure amper drie spelletjes

Ex-nummer zeven van de wereld gunt Bonaventure amper drie spelletjes

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-295) heeft op het ITF-toernooi van Sint-Petersburg (Rusland, $ 100 000) niet voor een stunt kunnen zorgen. Onze landgenote verloor kansloos van ex-nummer zeven van de wereld Belinda Bencic (WTA-312).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Bencic prijkte anderhalf jaar geleden nog op plaats zeven op de WTA-ranking. Door een polsblessure zakte ze de voorbije maanden helemaal weg. In Sint-Petersburg maakte de 20-jarige Zwitserse dinsdag haar langverwachte comeback en toonde ze in de eerste twee rondes meteen haar kunnen (met onder meer een double bagel in de opener tegen Anastasia Gasanova (WTA-473)

En ook in de kwartfinale vandaag was Bencic een maatje te groot voor haar tegenstandster, onze landgenote Bonaventure. De Zwitserse moest slechts drie spelletjes prijsgeven en stootte in minder dan een uurtje door naar de halve finales.

Steven Gijbels

Steven Gijbels

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER