Home » Hawk-eye » EXCLUSIEF – Oponthoud op de luchthaven? Belgische jeugd begint te tennissen op tarmac

EXCLUSIEF – Oponthoud op de luchthaven? Belgische jeugd begint te tennissen op tarmac

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Donderdag reisde de Belgische U14-ploeg af naar Spanje voor de eindronde van de 2018 European Summer Cups. Vlot verliep de trip echter allerminst door een oponthoud op de luchthaven van Antwerpen.

“Normaal zouden we van Antwerpen naar Spanje vliegen”, vertelt kapitein Philippe Cassiers exclusief bij Tennisplaza. “Alleen kregen we ’s ochtends plots te horen dat onze vlucht vanuit Brussel zou vertrekken. De oplossing was een speciaal ingelegde bus nemen naar Zaventem, maar we liepen zo uiteraard wel wat vertraging op.”

De ploeg liet het echter niet aan haar hart komen en gaf een ludieke tennisclinic voor de aanwezige reizigers. Bekijk de exclusieve beelden hieronder.

Op de beelden zie je Cassiers, Alexander Blockx (Tennis Europe U14 Boys-16), Noah Merre (Tennis Europe U14 Boys-40) en Alessio Basile (Tennis Europe U14 Boys-104).

[alert type=”info” title=”European Summer Cups”]Meer informatie, programma’s en tabellen over de European Summer Cups vind je hier.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden