Home » Geen categorie » Exit Bovy in tweede ronde Hammamet

Exit Bovy in tweede ronde Hammamet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Hammamet (Tunesië, $ 15 000) heeft Margaux Bovy (WTA-639) de tweede ronde niet overleefd. Mathilde Devits (WTA-1180) ging eerder onderuit in de eerste ronde. 

Bovy moest het in de tweede ronde opnemen tegen de 17-jarige Francisca Jorge (WTA-796) uit Portugal. De Belgische kwam op een 4-1 voorsprong te staan, maar gaf dit nog uit handen. Jorge won vijf games op rij en haalde de eerste set binnen.

In de tweede manche mocht Bovy bij een 5-4 stand serveren voor de set, maar opnieuw stak de Portugese daar een stokje voor. In de tiebreak had de Belgische geen kans. Na 2 uur en 11 minuten stonden de 4-6, 6-7 (1) setstanden vast.

Eerder kon Devits, die uit de kwalificaties kwam, niet winnen van Lucrezia Stefanini (WTA-488). Devits ging onderuit met 0-6 en 3-6 tegen het derde reekshoofd.

Mathilde Devits - © Ladies Open Baulet
Mathilde Devits – © Ladies Open Baulet

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden