Home » Geen categorie » Exit Darcis in de tweede ronde

Exit Darcis in de tweede ronde

Exit Darcis in de tweede ronde

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op de Memphis Open is Steve Darcis (ATP-55) er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de kwartfinale. Hij ging verrassend onderuit tegen Damis Dzumhur (ATP-86) in straight sets.

Het was de eerste keer dat beide heren tegenover elkaar stonden. In de openingsset konden beide spelers twee keer door de opslag van de tegenstander gaan. Een tiebreak was dan ook onvermijdbaar. Hierin was de 24-jarige Dzumhur te sterk: 6-7(2).

De tweede set leek een herhaling te zijn van de eerste, maar Dzumhur kon één keer meer breaken. Darcis had geen afdoend antwoord op het spel van Dzumhur en moest na iets meer dan anderhalf uur zijn meerdere erkennen in Dzumhur. Eindstand was 6-7(2) en 4-6.

Robin Söderling is aanwezig in Memphis

Leuk weetje: op het ATP-toernooi van Memphis wordt er gespeeld met de ballen van Robin Söderling. De Zweedse pro-tennisser, die sinds 2015 officieel op pensioen is door aanhoudende gezondheidsproblemen, heeft een carrière gevonden na het tennis. In 2013 bracht een nieuwe reeks van tennisballen op de markt onder het merk ‘RS-tennis’. Het gamma werd daarna uitgebreid naar snaren en grips voor de tennis rackets.

 

koen

koen

Meer nieuws