Eén dag na haar nederlaag in de tweede ronde van de Miami Open (Verenigde Staten, $ 7 972 535) haalde Caroline Wozniacki (WTA-2) fel uit naar de organisatie. Tijdens haar partij tegen Monica Puig (WTA-82) werd haar familie met de dood bedreigd.

Wozniacki verloor in Miami in de tweede ronde van Olympisch kampioene Puig in drie sets. Op Twitter reageerde de Deense op haar nederlaag, tijdens haar wedstrijd werd haar familie met de dood bedreigd: “Ik besef heel goed dat tennis bestaat uit winnen en verliezen. Maar tijdens de partij tegen mijn vriendin Monica hebben mensen in het publiek mijn familie bedreigd. Mijn vader en moeder werden dood gewenst, ze riepen dingen over mij die ik niet kan herhalen en het nichtje en neefje van mijn verloofde, die beiden pas tien jaar oud zijn, kregen te horen dat ze moesten zitten en hun mond moesten houden”.

Wozniacki haalt hard uit naar de organisatie: “De beveiligers en stafleden van het toernooi deden niets om dit te verhinderen en accepteerden het gewoon. Ik hoop dat de organisatoren dit serieus nemen, want het is een vreselijk voorbeeld voor de komende generatie. Ik wens Monica dit toernooi nog het allerbeste”.

Deel:

Over de redacteur

Redacteur

Volg Melissa op Twitter of stuur een mail naar Melissa.Van.de.Wiele@tennisplaza.be.