Home » Geen categorie » Federer meldt zich af voor toernooi in Madrid door nieuwe blessure

Federer meldt zich af voor toernooi in Madrid door nieuwe blessure

Federer meldt zich af voor toernooi in Madrid door nieuwe blessure

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Eerder vandaag vertelden we nog dat Roger Federer (ATP-3) flink wat kansen had om volgende week terug tweede van de wereld te worden. De kans bestaat nog altijd, maar is nu een stuk kleiner. Federer is namelijk opnieuw geblesseerd.

De populairste speler op het mannencircuit heeft zich zonet afgemeld voor het Masters-toernooi in Madrid. Federer vertelde namelijk dat hij opnieuw last heeft van een blessure, deze keer aan de rug. Gelukkig voor hem dus niet zijn knieblessure waar hij eerder dit jaar voor geopereerd werd.

Federer en zijn staf denken niet dat het een slepende blessure is en ze hopen dat hij volgende week terug hersteld is en kan meedoen op het Masters-toernooi van Rome. Federer verloor in Rome vorig jaar nog in de finale van Novak Djokovic.

Federer gaf zelf nog wat uitleg over zijn blessure op een persconferentie: “Ik heb mijn rug geblesseerd tijdens de training op zaterdag. Ik heb niet het gevoel dat ik nu kan trainen. Ik was altijd van plan om te wachten wat het resultaat hier in Madrid zou zijn voor ik zou beslissen om volgende week mee te doen in Rome. Rome is echter nu mijn doel geworden en ik hoop daar te spelen. Laten we even afwachten hoe mijn lichaam reageert. Het grootste doel is om 100% fit te zijn voor Roland Garros en indien dat niet lukt, zeker voor Wimbledon.”

koen

koen

Meer nieuws