Home » Geen categorie » Federer minstens maand out door knieoperatie

Federer minstens maand out door knieoperatie

Federer minstens maand out door knieoperatie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Roger Federer (ATP-3) zal minstens een maand buiten strijd zijn. Hij blesseerde zich op de Australian Open aan de knie, en onderging inmiddels een operatie. Daardoor mist hij onder andere het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam.

Federer kondigde op zijn Facebookpagina aan dat hij een tijdje niet op de tenniscourts te zien zal zijn. Hij liep op de Australian Open een scheurtje op in de meniscus. “Dit is een ongelukkige tegenslag, ik verontschuldig mij bij mijn fans in Rotterdam en Dubai. Maar het stemt mij ook hoopvol en tevreden dat de ingreep volgens de dokter een succes was. Ik kijk ernaar uit deze namiddag met mijn team aan de revalidatie te beginnen. Ik zal hard werken om zo snel mogelijk terug te keren op de tour. Bedankt voor al jullie steun”, aldus Federer.

De afzegging is een enorme tegenvaller voor toernoeidirecteur Richard Krajicek die ook Nick Kyrgios (ATP-41) zag afhaken. Nummer tien van de wereld Richard Gasquet is nu de best geplaatste speler, ook David Goffin (ATP-16) komt volgende week in actie in Rotterdam.

I want to inform you that yesterday I underwent arthroscopic surgery on my knee. I injured my knee the day after the…

Geplaatst door Roger Federer op woensdag 3 februari 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws