Home » Geen categorie » Finale voor Scholsen in Ramat Hasharon

Finale voor Scholsen in Ramat Hasharon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Hélène Scholsen (WTA-516) heeft de finale van het ITF-toernooi van Ramat Hasharon (Israel, $ 15 000) bereikt. Ze speelt zondag voor haar vierde enkeltitel op het ITF-circuit. 

In de halve finale nam Scholsen het op tegen de Amerikaanse Kana Daniel (WTA-856). De Belgische begon meteen goed aan de wedstrijd en gunde haar tegenstander niet veel. Ook in de tweede manche ging Scholsen door op haar elan, maar dan kwam de motor van Daniel op gang. Een tiebreak moest uiteindelijk de beslissing brengen en hierin kon Scholsen de overwinning binnenhalen. Het werd 6-0 en 7-6 (5) na 1 uur en 34 minuten.

In de finale neemt ze het op tegen Anastasia Pribylova (WTA-487). In de onderlinge ontmoetingen staat het 1-1 tussen beide speelsters. Scholsen kan zondag haar vierde enkeltitel op het ITF-circuit winnen, de eerste van het jaar.

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden