Home » Nieuws » Flipkens blijft hoopvol: “Melbourne is nog steeds het doel”

Flipkens blijft hoopvol: “Melbourne is nog steeds het doel”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kirsten Flipkens (WTA-86) onderging bijkomende onderzoeken in Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten) nadat ze haar enkel verzwikte. Ze blijft hoopvol voor Melbourne.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Flipkens ging lelijk onderuit in haar partij in de tweede ronde en ondering zondag een MRI-scan. Op Instagram gaf ze een update over haar blessure: “Naast enkele verrekkingen en een oedeem heb ik een gedeeltelijke scheurtje (tweede graad) in het ATFL-ligament in mijn enkel. Ik ben al begonnen met te revalideren hier in Abu Dhabi met een kinesist, en doe aan aquajogging.”

Ironisch genoeg struikelde Flipkens over een paneel van Healthpoint, het hospitaal waar ze later naartoe ging. De 35-jarige Molse blijft hoopvol dat ze nog op tijd hersteld geraakt voor de Australian Open: “Het is niet de start van het jaar die ik in gedachten had na een goede voorbereiding, maar ik doe er alles aan om zo snel en zo goed mogelijk te herstellen. De Australian Open blijft mijn doel.” Het eerste grandslamtoernooi van het jaar start op 8 februari.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS