Home » Geen categorie » Flipkens en Mertens kennen hun tegenstanders in Luxemburg

Flipkens en Mertens kennen hun tegenstanders in Luxemburg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het WTA-toernooi van Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg, $ 226 750) treden Elise Mertens (WTA-38) en Kirsten Flipkens (WTA-74) aan op de hoofdtabel. Dit zijn hun tegenstanders.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Mertens is het vijfde reekshoofd op de Luxembourg Open. Ze neemt het in de eerste ronde op tegen Sara Sorribes Tormo (WTA-94). De twee speelden één keer eerder tegen elkaar. In 2014 won de Spaanse in twee sets.

Flipkens krijgt het zevende reekshoofd Beatriz Haddad Maia (WTA-58) tegenover zich. Het is de eerste keer dat de Belgische het opneemt tegen de Braziliaanse die genomineerd is voor een WTA Award.

Alison Van Uytvanck (WTA-85) en Yanina Wickmayer (WTA-119) kunnen Mertens en Flipkens nog vergezellen op de hoofdtabel. Daarvoor moeten ze drie kwalificatiewedstrijden winnen.

Angelique Kerber (WTA-12) is het eerst reekshoofd en mag deelnemen met een wildcard dankzij het afzeggen van Madison Keys (WTA-14). Grote afwezige is Victoria Azarenka (WTA-201). De Wit-Russische had een wildcard gekregen van de organisatie, maar geeft nu toch verstek.

 

koen

koen

MEER NIEUWS