Home » WTA » Flipkens en Minnen stoten door naar kwartfinale in Rosmalen

Flipkens en Minnen stoten door naar kwartfinale in Rosmalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kirsten Flipkens (WTA-69) en Greet Minnen (WTA-139) hebben zich tussen de buien door geplaatst voor de kwartfinales van de Libéma Open in Rosmalen (Nederland, WTA International). De partij van Alison Van Uytvanck (WTA-55) werd gestaakt in de eerste set.

Flipkens stond in de tweede ronde tegenover vierde reekshoofd Lesia Tsurenko (WTA-32). De eerste set werd beslist in een spannende tiebreak en daarin trok onze landgenote met 7-6 (8) aan het langste eind. In de tweede set liep Tsurenko 3-5 uit, maar Flipper pakte vier spelletjes op rij en won zo de set met 7-5. In de kwartfinale volgt een duel met Van Uytvanck of Elena Rybakina (WTA-134), de partij werd bij 1-2 in de eerste set gestaakt.

Minnen wist zich voor de tweede keer in haar carrière te plaatsen voor de kwartfinale van een WTA-toernooi. Onze landgenote haalde het na 1 uur en 24 minuten met 6-4 en 6-4 van Margarita Gasparjan (WTA-63). In de kwartfinale volgt een duel met de Russin Veronika Kudermetova (WTA-60) of de Australische Destanee Aiava (WTA-214).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden