Home » WTA » Flipkens is uitgedubbeld op Miami Open

Flipkens is uitgedubbeld op Miami Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kirsten Flipkens (WTA D-43) is er niet in geslaagd om haar eerste dubbelpartij op de Miami Open (Verenigde Staten, $ 7 972 535) te winnen. Samen met haar dubbelpartner Nina Stojanovic (WTA D-51) ging ze in twee sets onderuit.

De Belgisch-Servische tandem moest het in de eerste ronde opnemen tegen Lyudmyla Kichenok (WTA D-39) en Alla Kudryavtseva (WTA D-52). Flipkens en Stojanovic speelden een behoorlijke partij, maar gingen toch in twee sets onderuit. Na 1 uur en 11 minuten stond de 4-6 en 4-6 eindstand op het scorebord. Flipkens (WTA-71) komt vrijdag nog in actie in het enkelspel, in de tweede ronde staat ze tegenover Johanna Konta (WTA-14).

In het dubbelspel staat er nog één landgenote op de tabel. Elise Mertens (WTA D-38) staat samen met Demi Schuurs (WTA D-31) voor een lastige opgave. In de eerste ronde wacht een duel met derde reekshoofden Gabriela Dabrowski (WTA D-7) en Yifan Xu (WTA D-9).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden