Home » WTA » Flipkens naar halve finale dubbelspel in Cluj-Napoca, geen kwartfinale voor Bonaventure

Flipkens naar halve finale dubbelspel in Cluj-Napoca, geen kwartfinale voor Bonaventure

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het WTA-toernooi van Cluj-Napoca (Roemenië, WTA 250) staat Kirsten Flipkens (WTA D-37) samen met Laura Siegemund (WTA D-33) in de halve finale. Ysaline Bonaventure (WTA-126) sneuvelde in de tweede ronde van het enkelspel.

Flipkens en Siegemund zijn als eerste geplaatst in Roemenië. In de eerste ronde was het Belgisch-Duitse duo met 6-2 en 7-5 te sterk voor het Britse duo Alicia Barnett (WTA D-63) en Olivia Nicholls (WTA D-67). In de kwartfinale klopten Flipkens en Siegemund het Italiaanse team Lucia Bronzetti (WTA D-1001) en Jasmine Paolini (WTA D-158) met 6-1 en 6-4. In de halve finale volgt een duel met Angelina Gabueva (WTA D-117) en Anastasia Zakharova (WTA D-116).

Voor Bonaventure was de tweede ronde het eindstation. Ze moest met 3-6 en 2-6 het hoofd buigen voor het Oekraïense tweede reekshoofd Anhelina Kalinina (WTA-45).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Magali Kempen - © Leo Stolck

Kempen stunt tegen Van Uytvanck in Angers

Magali Kempen (WTA-224) heeft de tweede ronde bereikt op het WTA 125-toernooi van Angers ($ 115 000). In een Belgische wedstrijd ging ze verrassend voorbij derde reekshoofd Alison Van Uytvanck (WTA-55).

LEES MEER