Home » Geen categorie » Flipkens naar tweede ronde in Boedapest, Van Uytvanck voorbij reekshoofd naar kwartfinale

Flipkens naar tweede ronde in Boedapest, Van Uytvanck voorbij reekshoofd naar kwartfinale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het WTA-toernooi van Boedapest (Hongarije, $ 226 750) staat Kirsten Flipkens (WTA-67) in de tweede ronde. Alison Van Uytvanck (WTA-80) maakte komaf met het vijfde reekshoofd voor een plaats in de kwartfinale. 

Flipkens moest in haar eerste rondepartij spelen tegen de Roemeense Monica Niculescu (WTA-92). In de onderlinge ontmoetingen leidt de Belgische met 4-3, de laatste ontmoeting won Flipkens. Vandaag was Flipkens opnieuw de sterkste. Ze won de partij met 6-3 en 7-5 na anderhalf uur tennis. In de tweede ronde wacht een ontmoeting met het eerste reekshoofd Dominika Cibulkova (WTA-33) of Fanny Stollar (WTA-210).

Van Uytvanck staat reeds in de kwartfinale. Zij maakte indruk tegen het vijfde reekshoofd Mihaela Buzarnescu (WTA-39). Na 1 uur en 9 minuten stonden de duidelijke 6-1, 6-0 cijfers vast. Na de openingsgame won Van Uytvanck maar liefst twaalf games op rij. Zij speelt in de kwartfinale tegen Shuai Zhang (WTA-34), het tweede reekshoofd, of Jana Cepelova (WTA-114).

 

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden