Home » Geen categorie » Flipkens naar tweede ronde in Oostenrijk

Flipkens naar tweede ronde in Oostenrijk

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kirsten Flipkens (WTA-19) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het hardcourttoernooi van het Oostenrijkse Linz (235.000 $). Ze versloeg de Kroatische Donna Vekic (WTA-81) in drie sets.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Op het Oostenrijkse toernooi startte Flipkens haar wedstrijd tegen Vekic slecht. Haar opslag draaide niet goed. Zo sloeg de Molse in de eerste set drie dubbele fouten en verloor ze deze set met 6-2. Flipkens herpakte zich door de twee volgende sets met telkens 6-2 te winnen en zo plaatste ze zich na iets meer dan anderhalf uur voor de tweede ronde.

In de tweede ronde van het toernooi neemt de 27-jarige Flipkens het op tegen de Italiaanse Camila Giorgi (WTA-105). Flipkens is in Linz als vijfde reekshoofd geplaatst. Later vandaag speelt Yanina Wickmayer (WTA-64) nog haar match in de eerste ronde tegen de Servische Anna Ivanovic (WTA-16), het derde reekshoofd in Linz.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER