Home » Geen categorie » Flipkens sneuvelt in Montreal

Flipkens sneuvelt in Montreal

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de Rogers Cup in Montreal (Premier, $ 2 440 070) is Kirsten Flipkens (WTA-47) al in de eerste ronde uitgeschakeld. Ze verloor in drie sets van de Australische Casey Dellacqua (WTA-31).

Flipkens was rechtstreeks geplaatst voor de hoofdtabel van het hardcourttoernooi van Montreal maar ze had pech met de loting. Ze verloor dit jaar immers al 2 keer tegen haar opponente Dellacqua.

‘Flipper’ begon haar match tegen Dellacqua desastreus. In sneltempo verloor ze de eerste set met 6-0. In de tweede set herpakte de Molse zich. Haar opslag draaide beter en ze brak een aantal keer door de opslag van haar tegenstander. Uiteindelijk won Flipkens de tweede set met 6-4.

In de laatste set bleek Dellacqua opnieuw te sterk voor onze landgenote. Flipkens verloor 2 keer haar opslag en kon nog maar 2 spelletjes winnen. Dellacqua won de match na 1 uur en 26 minuten met 6-0, 4-6 en 6-2. Nu blijft enkel Yanina Wickmayer nog over in Montreal. Zij overleefde de kwalificaties en speelt in de eerste ronde tegen Karolina Pliskova (WTA-41).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS