Home » Geen categorie » Flipkens sneuvelt in Montreal

Flipkens sneuvelt in Montreal

Flipkens sneuvelt in Montreal

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op de Rogers Cup in Montreal (Premier, $ 2 440 070) is Kirsten Flipkens (WTA-47) al in de eerste ronde uitgeschakeld. Ze verloor in drie sets van de Australische Casey Dellacqua (WTA-31).

Flipkens was rechtstreeks geplaatst voor de hoofdtabel van het hardcourttoernooi van Montreal maar ze had pech met de loting. Ze verloor dit jaar immers al 2 keer tegen haar opponente Dellacqua.

‘Flipper’ begon haar match tegen Dellacqua desastreus. In sneltempo verloor ze de eerste set met 6-0. In de tweede set herpakte de Molse zich. Haar opslag draaide beter en ze brak een aantal keer door de opslag van haar tegenstander. Uiteindelijk won Flipkens de tweede set met 6-4.

In de laatste set bleek Dellacqua opnieuw te sterk voor onze landgenote. Flipkens verloor 2 keer haar opslag en kon nog maar 2 spelletjes winnen. Dellacqua won de match na 1 uur en 26 minuten met 6-0, 4-6 en 6-2. Nu blijft enkel Yanina Wickmayer nog over in Montreal. Zij overleefde de kwalificaties en speelt in de eerste ronde tegen Karolina Pliskova (WTA-41).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws