Home » Geen categorie » Flipkens strandt in halve finales Auckland

Flipkens strandt in halve finales Auckland

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kirsten Flipkens is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van het WTA-toernooi van Auckland, de ASB Classic ($ 250 000). In de halve finales was Ana Ivanovic te sterk.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De halve finale tussen Kirsten Flipkens (WTA-20) en Ana Ivanovic (WTA-16) beloofde een spannende partij te worden. De aanwezige toeschouwers werden in de eerste set echter teleurgesteld. Flipkens was wat afwezig en moest toezien hoe Ivanovic tot drie keer toe door haar opslag ging zonder dat ze zelf breakpunten weggaf: 0-6 was het harde verdict.

In de tweede set krikte de Belgische haar niveau gevoelig op. Ze kreeg nog twee breakkansen, maar werkte ze allebei weg. Bij 6-6 kwam er dan ook een tiebreak. Daarin was het Ivanovic die net iets beter was en zo won met 3-7.

Ana Ivanovic neemt het in de finale op tegen de Amerikaanse Venus Williams. Kirsten Flipkens reist door naar Hobart, waar ze vanaf zondag deelneemt aan de Hobart International ($ 250 000).

Rob van Roy

Rob van Roy

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER