Home » WTA » Flipkens vliegt naar hoofdtabel Moskou, Bonaventure onderuit in laatste kwalificatieronde Luxemburg

Flipkens vliegt naar hoofdtabel Moskou, Bonaventure onderuit in laatste kwalificatieronde Luxemburg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kirsten Flipkens (WTA-120) is doorgestoten naar de hoofdtabel op het WTA-toernooi van Moskou (Rusland, WTA Premier). Ysaline Bonaventure (WTA-113) haalde het niet in de laatste kwalificatieronde op het WTA-toernooi van Luxemburg (Luxemburg, WTA International).

Flipkens won in Moskou haar eerste twee kwalificatierondes telkens in twee sets en moest in de laatste ronde aan de bak tegen de Canadese Gabriela Dabrowski (WTA-517). Onze landgenote liet geen steken vallen en haalde het met 6-1 en 6-4. Op de hoofdtabel is de Russin Natalia Vijliantseva (WTA-93) haar opponente in de eerste ronde.

Bonaventure probeerde in Luxemburg de hoofdtabel te bereiken. Na twee zeges moest ze in drie sets het onderspit delven tegen de Franse speelster Chloé Paquet (WTA-148). Bonaventure won de eerste set met 6-1 maar verloor daarna met 7-5 en 6-2. Elise Mertens (WTA-19) en Alison Van Uytvanck (WTA-44) staan al rechtstreeks op de hoofdtabel in Luxemburg.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden