Home » WTA » Flipkens vliegt naar tweede ronde Auckland, opgave Van Uytvanck

Flipkens vliegt naar tweede ronde Auckland, opgave Van Uytvanck

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kirsten Flipkens (WTA-47) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde op het WTA-toernooi van Auckland (Nieuw Zeeland, $ 250 000). Alison Van Uytvanck (WTA-49) moest de strijd staken door een opgave.

Flipkens startte 2019 in het Nieuw-Zeelandse Auckland tegen de Amerikaanse Sachia Vickery (WTA-101). Na één uur en drie minuten triomfeerde onze landgenote met 6-2 en 6-2. In de tweede ronde volgt een duel met de Spaanse Sara Sorribes Tormo (WTA-86).

Voor Van Uytvanck verliep de start van het nieuwe jaar minder goed. Ze begon goed aan haar partij en kwam op een 4-1-voorsprong. Daarna maakte Van Uytvanck echter een lelijke val waarbij ze haar enkel bezeerde. Bij haar val had ze veel pijn. Daarna probeeerde ze nog verder te tennissen maar bij 4-3 moest ze de strijd staken. Op haar website laat onze landgenote weten dat haar focus nu op herstel ligt en dat ze zo snel mogelijk opnieuw op de baan wil staan.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden