Home » Geen categorie » Fotospecial: haar coaches Van Uytvanck ros geverfd

Fotospecial: haar coaches Van Uytvanck ros geverfd

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Eerder kon je op Tennisplaza België al lezen dat de coaches van Alison Van Uytvanck (WTA-93), Ann Devries en Koen Embrechts, een ludieke deal verloren hadden: hun poulain haalde de kwartfinales van een Grand Slam en dus moest hun haar ros geverfd worden. Vrijdag was het zover en schoolde Van Uytvancks team samen aan het opleidingscentrum van Tennis Vlaanderen in Wilrijk.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

“We maakten de deal anderhalf jaar geleden in Melbourne”, vertelt Van Uytvanck aan Tennisplaza België. “Wist je dat dit zelfs Ann haar eigen idee was?” (lacht)

Devries en Embrechts moeten hun ros kapsel twee weken lang houden. “Als ik buitenkom, zet ik een pet op. Ik denk niet dat het een goed idee is om nog deals te sluiten”, klinkt Devries alvast vastbesloten. “Het was wel niet de afspraak dat er foto’s gingen gemaakt worden, hé”, lacht Embrechts een beetje groen als zijn haar aangepakt wordt door de kapsters van dienst.

Tja… Bekijk hieronder de fotospecial.

Foto’s: © Fotoplaza | Christophe Moons


 
[alert type=”info” title=”Eerder verschenen”]Lees ook: Devries na overwinning Van Uytvanck: “Verdorie, nu moet ik mijn haar laten verven”
[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS