Home » Geen categorie » FOTOSPECIAL – Sharapova kan weer lachen en (even) tennissen

FOTOSPECIAL – Sharapova kan weer lachen en (even) tennissen

FOTOSPECIAL – Sharapova kan weer lachen en (even) tennissen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Zoals bekend mag Maria Sharapova (NR) pas officieel weer tennissen vanaf 26 april 2017. Toch kwam de Russische donderdag al even in actie op een exhibitie-evenement in Puerto Rico. In de hoofdstad San Juan nam ze het op tegen olympisch kampioene Monica Puig (WTA-32).

“Ondanks het feit dat ik sinds maart niet gestopt ben met trainen, zal het niet makkelijk worden om terug te keren”, liet Sharapova optekenen. “Ik mis wedstrijdritme.”

Of ze veel wedstrijdritme opdeed in Puerto Rico valt te betwijfelen. Woensdag trainde de Russische ex-nummer 1 van de wereld samen met Puig in de Puerto Ricaanse hoofdstad San Juan, ‘s avonds was ze te gast op een gala-evenement waarop Puig in de bloemetjes gezet werd voor haar olympisch goud.

Een dag later vond dan de echte wedstrijd plaats. De 29-jarige Sharapova verloor met 6-3, 1-6 en 10-6 van Puig, maar maakte vooral heel wat tijd voor haar fans en sloeg samen met haar opponente zelfs een balletje met wat kinderen.

“Ik vind het een hele eer dat Monica mij uitgenodigd heeft om deel uit te maken van haar evenement in Puerto Rico”, zei Sharapova nog. “Het is de eerste keer dat ik hier ben en ik ben trots dat ik Monica kan helpen haar tennisdroom waar te maken.”

Bekijk hieronder de leukste foto’s van de voorbije twee dagen.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws