Home » Geen categorie » Game over voor Kvitova/Stepanek

Game over voor Kvitova/Stepanek

Game over voor Kvitova/Stepanek

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Volgens verschillende Tsjechische kranten is er een einde gekomen aan de relatie tussen Petra Kvitova en Radek Stepanek. De twee vormden sinds negen maanden een koppel, maar gaan nu naar eigen zeggen als vrienden uit elkaar.

In september 2013 doken de eerste geruchten op dat de twee Tsjechische toptennissers het meer dan behoorlijk met elkaar konden vinden. Toen Kvitova tijdens het Davis Cup-duel tussen Tsjechië en Argentinïe hevig supporterend gespot werd, werden de geruchten nog hardnekkiger. Op een foto was ook duidelijk te zien hoe Stepanek Kvitova op het voorhoofd kuste. Sindsdien vormden de twee officieel een koppel.

Een paar weken geleden is er echter een einde gekomen aan de relatie. “Het is haast onmogelijk om een relatie tussen twee topsporters te onderhouden“, verklaarde Kvitova aan de Tsjechische pers. De twee zouden wel als vrienden uit elkaar gegaan zijn.

Het was niet de eerste keer dat Radek Stepanek een toptennisster aan de haak sloeg. Eerder had hij al een relatie met Martina Hingis en was hij getrouwd met gewezen Tsjechisch wonderkind Nicole Vaidisova.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws