Home » European Open » Gasquet: “Ik verdedig volgend jaar mijn titel”

Gasquet: “Ik verdedig volgend jaar mijn titel”

Gasquet: “Ik verdedig volgend jaar mijn titel”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Richard Gasquet (ATP-19) heeft op de persconferentie gereageerd op zijn titel op de European Open (Hardcourt, € 635 645). Hij zwaaide met lof naar de organisatie en liet weten dat hij volgend jaar terugkomt naar de Lotto Arena.

Gasquet klopte Diego Schwartzman (ATP-77) in de finale van de European Open en veroverde hiermee de veertiende ATP-titel uit zijn carrière. De Fransman blikte op de persconferentie terug op het toernooi.

Moeilijke finale

Eerst analyseerde de Fransman de finale: “Het was geen gemakkelijke finale. Schwartzman nam het initiatief en dwong me tot een moeilijke tiebreak. In de tweede set had ik meer vertrouwen en speelde ik meer bevrijd. Ik kon de partij daardoor vlot afmaken. Volgend jaar kom ik terug om mijn titel te verdedigen.”

Perfecte organisatie

Gasquet was ook heel positief over de organisatie van de European Open: “De organisatie was perfect. Alles was heel goed. In het eerste jaar is het altijd moeilijk. Een toernooi heeft tijd nodig om te groeien. De trainingsvelden bij het station waren ook heel fijn”, aldus een tevreden Gasquet.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws