Home » Geen categorie » Geen finale voor Bonaventure en Mestach in Naples

Geen finale voor Bonaventure en Mestach in Naples

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA D-77) en An-Sophie Mestach (WTA D-84) hebben zich niet kunnen plaatsen voor de finale van het ITF-toernooi van Naples (Verenigde Staten, $ 25 000). Ze verloren in de halve finale van de vierde reekshoofden.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Bonaventure en Mestach gingen in het enkelspel onderuit in de tweede ronde. In het dubbelspel ging het de topreekshoofden wel voor de wind. In de kwartfinale waren ze met 6-3 en 6-1 te sterk voor de Oekraïens-Amerikaanse tandem Elizaveta Ianchuk (WTA D-288) en Ingrid Neel (WTA D-571).

In de halve finale stond een duel met vierde reekshoofden Valeria Solovyeva (WTA D-873) en Maryna Zanevska (WTA D-140) op het programma. De Belgische tandem won de eerste set met 6-4, maar moest set twee met 3-6 aan Solovyeva en Zanevska laten. In de supertiebreak trok het Russisch-Oekraïense duo met 6-10 aan het langste eind.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER