Home » Geen categorie » Geen finale voor De Loore in Fairfield

Geen finale voor De Loore in Fairfield

Geen finale voor De Loore in Fairfield

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Joris De Loore (ATP-184) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de finale op het challengertoernooi van Fairfield ($ 100 000) in Californië. In de halve finale moest hij het onderspit delven tegen het tweede reekshoofd.

De Loore speelde een knap toernooi in het Amerikaanse Fairfield. Hij klopte twee reekshoofden en moest in de halve finale aan de bak tegen het tweede reekshoofd, de Columbiaan Santiago Giraldo (ATP-124). Onze landgenoot kon echter geen derde keer stunten.

In de eerste set moest De Loore zijn opslag inleveren en verloor hij met 6-3. In de tweede set miste onze landgenoot een breakpunt en werd hij opnieuw gebroken. Giraldo hield het hoofd koel en maakte de partij met 6-4 af. De Loore krijgt voor zijn sterke prestatie volgende week wel een beloning op de ATP-ranking. Hij stijgt normaal gezien tien plaatsen naar zijn hoogste ranking, klimt voorbij Kimmer Coppejans en wordt zo de vierde Belgische man.

Volgende week komt De Loore in actie op de European Open in Antwerpen. In de eerste ronde heeft hij een moeilijke opgave.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws