Home » Geen categorie » Geen finale voor Geens

Geen finale voor Geens

Geen finale voor Geens

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Clément Geens is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van de Abierto Juvenil Mexicano. In de halve finale van dit juniorentoernooi (Grade A) bleek Nikola Milojevic te sterk.

Clément Geens (ITF-70), het tweede reekshoofd in Mexico, was nochtans goed op dreef deze week. Tegen het tweede reekshoofd, de Serviër Nikola Milojevic (ITF-8), wist Geens echter van te voren dat het een moeilijke klus ging worden. En dat Milojevic geen cadeautjes ging uitdelen tussen Kerst en Nieuwjaar  bleek al meteen aan het begin van de wedstrijd. Met knappe slagen bracht hij Geens geregeld uit zijn evenwicht, en de Belg kon niets anders dan proberen aan te klampen.

Uiteindelijk was dat natuurlijk niet voldoende om de eerste set binnen te halen: 3-6. De Serviër keek daarna niet meer om en schakelde nog een versnelling hoger. Clément Geens had niets meer te zeggen en moest zich noodgedwongen naar de slachtbank laten lijden. Even later stond de 1-6 van de tweede set ook op het scorebord en strandt de jonge Belgische belofte dus in de halve finale, toch een mooi resultaat om 2012 mee af te sluiten.

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws