Home » Geen categorie » Geen finale voor Mestach in Korea

Geen finale voor Mestach in Korea

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

An-Sophie Mestach (WTA-126) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de finale van het ITF-toernooi van Seoul, Korea ($ 50 000). In de halve finales stootte ze op een sterke Misaki Doi (WTA-100).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

In de eerste set wisselden Mestach en Doi heel wat breaks uit, maar uiteindelijk kon geen van beide speelsters een definitieve kloof slaan. Bij 6-6 werd er een tiebreak ingeroepen om te beslissen over wie de set naar zich toe zou trekken. Daarin was het vooral het Japanse tweede reekshoofd die de commando’s uitdeelde. Eén puntje kon Mestach maken, maar daarna was de set voor Doi: 1-7.

In de tweede set verhoogde Doi haar niveau nog. Mestach, het zesde reekshoofd in Korea, zag zwarte sneeuw en vond geen antwoorden meer op het spel haar Japanse tegenstandster. Even later was de wedstrijd dan ook afgelopen: 0-6.

Mestach reist nu nog wat verder oostwaarts, waar ze volgende week in Japan zal deelnemen aan het ITF-toernooi van Gifu ($ 75 000).

Rob van Roy

Rob van Roy

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER