Home » Geen categorie » Geen hoofdtabel voor Bonaventure in Charleston

Geen hoofdtabel voor Bonaventure in Charleston

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ysaline Bonaventure (WTA-152) is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de hoofdtabel van het WTA-toernooi van Charleston ($ 753 000). In de beslissende kwalificatiewedstrijd verloor ze in twee sets van de Turkse Cagla Buyukakcay (WTA-121).

De trip naar de Verenigde Staten van Bonaventure was niet echt een succes, zowel in Naples als in Osprey verloor ze telkens in de eerste ronde. In Charleston boekte ze een overtuigende zege in de eerste kwalificatieronde, maar tegen Buyukakcay kon ze de lijn niet doortrekken.

Bonaventure verloor nipt de eerste set met 5-7, en vroeg daarna om de fysio te zien. Dat bracht enkel geen soelaas, onze landgenote verloor de tweede set met 1-6. “Ik verloor in de laatste ronde van de kwalificaties en miste vele kansen in de eerste set. Een ontgoochelende trip naar de Verenigde Staten waar ik niet veel wedstrijden kon winnen, maar dit maakt deel uit van het leerproces neem ik aan. Nu vertrek ik terug naar België, volgende week reis ik af naar Servië om België te vertegenwoordigen op de Fed Cup”, aldus Bonaventure op Facebook.

Défaite au deuxième et dernier tour des qualifs. 7-5 6-1, en ratant pas mal d'opportunités. Fin de la tournée en Amé…

Geplaatst door Ysaline Bonaventure op zondag 3 april 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS