Home » Geen categorie » Geen hoofdtoernooi voor Mestach in Acapulco

Geen hoofdtoernooi voor Mestach in Acapulco

Geen hoofdtoernooi voor Mestach in Acapulco

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

An-Sophie Mestach (WTA-151) heeft de eerste ronde van de kwalificatie voor het hoofdtoernooi van Acapulco, Mexico ($ 250 000) niet overleefd. Ze verloor tegen het eerste reekshoofd, de Amerikaanse Lauren Davis (WTA-97). Ze staat wel op de hoofdtabel in het dubbelspel.

Mestach is momenteel op tournee in Mexico en speelt daar vooral om punten te sprokkelen om haar WTA-ranking te verbeteren. Na de verrassende nederlaag van vorige week in de tweede ronde van het toernooi in Cuernavaca ($ 25 000), had ze weer geen geluk bij de loting van de kwalificaties voor een hoofdtoernooi. In Acapulco speelde ze in de eerste ronde tegen de als eerste geplaatste Davis, die de derde ronde haalde op de Australian open en in drie sets verloor van Maria Sharapova (WTA-6). De Amerikaanse was dan ook te sterk voor onze landgenote en won in twee sets. De setstanden waren 6-1 en 6-1.

Mestach staat in het dubbelspel wel rechtstreeks op de hoofdtabel, waarin ze samenspeelt met de Nederlandse Demi Schuurs (WTA-D-81). In de eerste ronde spelen ze tegen de Duitse Tatjana Maria (WTA-90) en de Amerikaanse Maria Sanchez (WTA-181).

Voor het Belgisch-Nederlandse duo is het zeker niet de eerste keer dat ze samenspelen, want in het verleden waren zij een vast dubbelpaar bij de junioren. Zo wonnen ze verschillende juniortoernooien met als hoogtepunt de Australian Open in 2011.

MELBOURNE PARK 28/01/2011 SPORT TENNIS / TENNIS AUSTRALIE AUSTRALIAN OPEN 2011 GRAND SLAM / AN-SOPHIE MESTACH (BEL) - DEMI SCHUURS (NL) WOMEN JUNIOR DOUBLE FINAL / PICTURE : VINCENT KALUT PHOTO NEWS 2011
PICTURE : VINCENT KALUT PHOTO NEWS 2011

 

Ronny Van Langendonck

Ronny Van Langendonck

Meer nieuws