Home » Geen categorie » Geen kwartfinale voor Authom in Surbiton

Geen kwartfinale voor Authom in Surbiton

Geen kwartfinale voor Authom in Surbiton

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Maxime Authom (ATP-178) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op het Challengertoernooi (Gras, $ 42,500) van Surbiton in Groot-Brittannië. Hij verloor van het achtste reekshoofd. In het dubbelspel plaatste Niels Desein (ATP-D-294) zich zonder te spelen voor de halve finale.

Dinsdag versloeg Authom nog een kwalificatiespeler in twee sets en plaatste zich zo voor de tweede ronde in Surbiton. In de tweede ronde had hij echter een moeilijkere opdracht. Hij moest het opnemen tegen de Ier James McGee (ATP-163), het achtste reekshoofd in Surbiton. Ze speelden voor de eerste keer tegen elkaar. Authom was niet opgewassen tegen McGee en moest het onderspit delven met 6-3 en 6-4.

In het dubbelspel gingDesein wel een ronde verder. Zonder te spelen bereikte hij de halve finale. Samen met de Nederlander Igor Sijsling (ATP D-266) profiteerde Desein van het forfait van hun tegenstanders, het Brits-Australische duo James Ward (Geen Dubbelranking) en Matthew Ebden (ATP D-233). In de halve finale wacht een duel tegen de Britse broers Ken en Neal Skupski (ATP D-138 en 139).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws