Home » ATP » Geen stunt voor Bemelmans, de VS leidt met 2-0

Geen stunt voor Bemelmans, de VS leidt met 2-0

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP-110) is er niet in geslaagd om Sam Querrey (ATP-14) te verrassen in het Davis Cup-duel in Nashville. Na dag één kijkt België tegen een 2-0 achterstand aan.

In de eerste set werd Bemelmans overdonderd door de opslag van Querrey, de set ging met 1-6 naar de Amerikaan. Daarna waren beide spelers aan elkaar gewaagd, onze landgenoot kreeg enkele kansen, maar moest in de tiebreak van de tweede set met 6-7(5) het hoofd buigen. Ook in de derde set was Querrey met 5-7 te sterk.

Na afloop overheerste de ontgoocheling bij Bemelmans: “Ik heb kansen gecreëerd, maar kon ze niet allemaal benutten. Na een moeilijk wedstrijdbegin heb ik me wel nog goed herpakt. De details waren doorslaggevend vandaag.”

Cruciaal dubbelspel

Coach Johan Van Herck liet nog niet in zijn kaarten kijken voor het dubbelspel: “Het zou een mooi debuut zijn voor Sander Gillé (ATP-84) en Joran Vliegen (ATP D-98), maar we hebben twee opties voor zaterdag. Ik zal eerst zien hoe Joris en Ruben recupereren en dan maak ik een keuze”.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden