Home » Geen categorie » Geen titel voor Gillé en Vliegen in Rome

Geen titel voor Gillé en Vliegen in Rome

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-137) en Joran Vliegen (ATP D-123) zijn er niet in geslaagd om de titel binnen te halen op het challengertoernooi van Rome (Italië, € 43 000). Ze verloren de dubbelfinale in twee sets.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Gillé en Vliegen stonden in de finale tegenover het Slovaakse duo Martin Klizan (ATP D-330) en Jozef Kovalik (ATP D-435). De eerste set ging met 6-3 naar Klizan en Kovalik. In de tweede set moest een tiebreak de beslissing brengen, daarin kwam de Belgische tandem op voorsprong, maar de set ging alsnog met 7-6(5) naar de Slovaken.

Gillé en Vliegen behaalden samen reeds 5 challengertitels. Gillé klonk niet al te ontgoocheld op Instagram: “Helaas geen nieuwe titel, maar het outdoor seizoen beëindigen met twee finales op rij is ook niet zo slecht. Ik neem veel positiefs mee van deze week en kijk uit naar de laatste episode van het seizoen”.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER