Home » Geen categorie » Geen tweede ronde voor Cuypers op Orange Bowl, Salden verder in dubbelspel

Geen tweede ronde voor Cuypers op Orange Bowl, Salden verder in dubbelspel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Seppe Cuypers (ITF-159) is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de tweede ronde van de Orange Bowl (Grade A) in de Verenigde Staten. Lara Salden (ITF-106) kon in het dubbelspel doorstoten naar de tweede ronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De 17-jarige Cuypers overleefde drie kwalificatiewedstrijden en plaatste zich zo voor de hoofdtabel. In de eerste ronde nam hij het op tegen de Amerikaan Mwendwa Mbithi (ITF-148). Onze landgenoot moest de zege met 6-3 en 6-4 aan de thuisspeler laten. Ook in het dubbelspel had Cuypers geen succes. Hij speelde aan de zijde van de Macedoniër Bojan Jankulovski (ITF-151). Ze haalden het niet van het Argentijnse duo Etcheverry (ITF-149)/Olivieri (ITF-30).

Bij de meisjes kon de 16-jarige Salden zich samen met de Zweedse Mirjam Bjorklaund (ITF-154) plaatsen voor de tweede ronde van het dubbelspel. Ze versloegen het Amerikaanse duo Altick (ITF-131)/Sewing (ITF-92) met 7-6 (4) en 7-5. In de tweede ronde wachten nu de vijfde reekshoofden, de Indische Yadlapalli (ITF-25) en de Sloveense Zidansek (ITF-26).

In het enkelspel werd Salden in de eerste ronde uitgeschakeld door de Amerikaanse Mateas (ITF-56).

koen

koen

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER