Home » Geen categorie » Geens en Authom strijden voor finaleplaats in Havré

Geens en Authom strijden voor finaleplaats in Havré

Geens en Authom strijden voor finaleplaats in Havré

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op de ‘Havré Fair-Play Trophy avec BNP Paribas Fortis’ is een Belgische finale nog steeds mogelijk. Clément Geens (ATP-345) en Maxime Authom (ATP-487) bereikten de halve finale. Jolan Caileau (ATP-1103), Joran Vliegen (ATP-523) en Romain Barbosa (ATP-430) verloren hun kwartfinale.

Tweede reekshoofd Geens maakte zijn favorietenrol waar tegen de Duitser Pascal Meis (ATP-677). De 20-jarige Belg haalde het met 6-4 en 6-3. In de halve finale neemt Geens het op tegen de Duitser Daniel Altmaier (ATP-665). Altmaier profiteerde van de opgave van onze landgenoot Barbosa. Barbosa moest opgeven bij een 4-1-achterstand in de derde set.

Maxime Authom - © Philippe Buissin/IMAGELLAN
Maxime Authom – © Philippe Buissin/IMAGELLAN

Zevende reekshoofd Authom plaatste zich ook voor de halve finale. Hij ging in een Belgisch duel met 6-4 en 6-1 voorbij wildcard Caileau. Authom treft bij de laatste vier de Duitser Marvin Netuschil (ATP-621). Netuschil haalde het in een thriller van 3 uur en 10 minuten van onze landgenoot en achtste reekshoofd Joran Vliegen (ATP-523).

In het dubbelspel strijden Sander Gillé (ATP D-221) en Joran Vliegen (ATP D-220) vrijdagnamiddag om de titel tegen de Australische tandem Adam Taylor (ATP D-1029) en Jason Taylor (ATP D-1029).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws