Home » Geen categorie » Geens en Cagnina strijden voor titel in Lambermont

Geens en Cagnina strijden voor titel in Lambermont

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Clément Geens (ATP-480) en Julien Cagnina (ATP-359) hebben zich geplaatst voor de finale van het ITF-toernooi van Lambermont (België, $ 15 000). Ze gingen allebei in drie spannende sets voorbij hun tegenstander.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Derde reekshoofd Geens stuntte tegen topreekshoofd Yannik Reuter (ATP-298). Geens verloor de eerste set met 6-3 maar keerde daarna met 7-5 terug in de tweede set. De 21-jarige Geens ging verder op zijn elan en greep de derde set met 6-2. Het is zijn tweede finale in een ITF-toernooi in 2017.

Vierde reekshoofd Cagnina blijft dé speler in vorm. Hij klopte Jeroen Vanneste (ATP-921) met 0-6, 6-2 en 7-6. Voor de 23-jarige Cagnina is het zijn negentiende overwinning op rij! Hij staat in zijn vierde finale op rij en kan zijn vierde opeenvolgende toernooi winnen, na Duinbergen, het Finse Hyvinkaa en Koksijde. Cagnina won dit jaar al vijf ITF-toernooien en kan zijn zesde titel pakken.

Julien Cagnina - © Nick Verhaeghe
Julien Cagnina – © Nick Verhaeghe

Het wordt het tweede onderlinge duel tussen Geens en Cagnina. In 2014 won Cagnina in Heist hun eerste confrontatie.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER