Home » Geen categorie » Geens en Reuter stranden in Casablanca

Geens en Reuter stranden in Casablanca

Geens en Reuter stranden in Casablanca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yannik Reuter (ATP-246) en Clément Geens (ATP-277) zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de tweede ronde van het challengertoernooi in het Marokkaanse Casablanca (€42 500). Eerder ging Arthur De Greef (ATP-145) wel al een ronde verder.

Reuter moest het in zijn eerste partij opnemen tegen de Spanjaard Adrian Menendez-Maceiras (ATP-209). Onze landgenoot won de eerste set met 6-4, maar zag daarna de wedstrijd uit zijn handen glippen. Menendez-Maceiras pakte set twee en drie met 1-6 en 3-6.

Ook Geens slaagde er niet in om zijn eerste wedstrijd te winnen tegen lucky loser Bernabe Zapata Miralles (ATP-400). De Spanjaard won de eerste set met 2-6 maar Geens hing met 6-4 de bordjes gelijk. In de derde set trok Zapata Miralles met 2-6 aan het langste eind.

In het dubbelspel verzekerde Geens (ATP D-819) zich aan de zijde van Vaclav Safranek (ATP D-380) van een plaats in de kwartfinale, ze wonnen met 7-5 en 6-2 van thuisspelers Reda Karakhi (ATP D-NR) en Mohamed Saber (ATP D-NR). De Greef (ATP D-Mohamed Saber) en Reuter (ATP D-NR) ontmoeten de Kroatische reekshoofden Dino Marcan (ATP D-139) en Antonio Sancic (ATP D-74) in hun eerste partij.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws