Home » Geen categorie » Geens en Reuter stranden in Casablanca

Geens en Reuter stranden in Casablanca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yannik Reuter (ATP-246) en Clément Geens (ATP-277) zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de tweede ronde van het challengertoernooi in het Marokkaanse Casablanca (€42 500). Eerder ging Arthur De Greef (ATP-145) wel al een ronde verder.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Reuter moest het in zijn eerste partij opnemen tegen de Spanjaard Adrian Menendez-Maceiras (ATP-209). Onze landgenoot won de eerste set met 6-4, maar zag daarna de wedstrijd uit zijn handen glippen. Menendez-Maceiras pakte set twee en drie met 1-6 en 3-6.

Ook Geens slaagde er niet in om zijn eerste wedstrijd te winnen tegen lucky loser Bernabe Zapata Miralles (ATP-400). De Spanjaard won de eerste set met 2-6 maar Geens hing met 6-4 de bordjes gelijk. In de derde set trok Zapata Miralles met 2-6 aan het langste eind.

In het dubbelspel verzekerde Geens (ATP D-819) zich aan de zijde van Vaclav Safranek (ATP D-380) van een plaats in de kwartfinale, ze wonnen met 7-5 en 6-2 van thuisspelers Reda Karakhi (ATP D-NR) en Mohamed Saber (ATP D-NR). De Greef (ATP D-Mohamed Saber) en Reuter (ATP D-NR) ontmoeten de Kroatische reekshoofden Dino Marcan (ATP D-139) en Antonio Sancic (ATP D-74) in hun eerste partij.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS