Home » Geen categorie » Geens en Salman winnen in Cascais

Geens en Salman winnen in Cascais

Geens en Salman winnen in Cascais

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Clément Geens (ATP-291) en Omar Salman (ATP-510) hebben zich kunnen plaatsen voor de tweede ronde van het F5 futurestoernooi van Cascais (Portugal, $ 15 000). Ze moeten het in de tweede ronde tegen elkaar opnemen. 

De als eerste geplaatste Geens had in de eerste ronde moeite om de Portugese wildcardspeler Bernardo Saraiva (ATP-861) van zich af te houden. De Belg verloor de eerste set met 2-6 maar zette daarna orde op zaken door de volgende twee sets met 6-3 en 6-3 te winnen.

De 20-jarige Salman kon relatief gemakkelijk winnen van zijn Chileense tegenstander Laslo Urrutia Fuentes (ATP-583). Setstanden waren 6-2 en 6-4. In de tweede ronde mogen Salman en Geens een Belgisch duel uitvechten door het tegen elkaar op te nemen. In de onderlinge ontmoetingen staat het 1-1.

Omar SALMAN ©Philippe Buissin / IMAGELLAN
Omar SALMAN
©Philippe Buissin / IMAGELLAN

In het dubbelspel kwam Salman (ATP D-688) ook al aan de bak samen met Samuel Bensoussan (ATP D-657). Zij verloren met 6-2 en 6-4 van het duo Tiago Cacao (NG) en Oleg Prihodko (ATP D-756).

Nog Belgen in actie

Er komen nog twee Belgen aan de bak deze week in Cascais. Yannick Vandenbulcke (ATP-550) kan zijn goede vorm proberen door te zetten. Hij mag dat doen tegen de Duitser Adrian Obert (ATP-1992). Tot slot komt Jeroen Vanneste (ATP-841) nog aan de beurt. Hij wist zich te plaatsen voor de hoofdtabel door drie kwalificatierondes te overleven. Zijn tegenstander wordt Maciej Rajski (ATP-910).

Jeroen Vanneste - © Nick Verhaeghe
Jeroen Vanneste – © Nick Verhaeghe

Ook Geens (ATP D-694) komt nog aan de bak in het dubbelspel. Samen met Vanneste (ATP D-720) nemen ze het op tegen Goncalo Falcao (ATP D-766) en Laslo Urrutia Fuentes (ATP D-1192).

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
koen

koen

Meer nieuws