Home » ITF » Geens klopt Bergs in Belgische finale in Kreta

Geens klopt Bergs in Belgische finale in Kreta

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het Futurestoernooi van Heraklion (Griekenland, M15) heeft Clément Geens (ATP-780) de titel veroverd. In de finale was hij in drie sets te sterk voor Zizou Bergs (ATP-523).

Door het regenachtige weer werden de halve finales pas op zondag beëindigd in Heraklion. Geens was met 4-6, 6-3 en 6-4 te sterk voor de Fransman Alexis Musialek (ATP-728).

Bergs moest hard knokken tegen de Brit Billy Harris (ATP-890). De partij werd zaterdag bij 6-3, 3-6 en 2-5 onderbroken, maar zondag wist Bergs het tij nog te keren. Onze landgenoot won de derde set met 7-6 (7) en plaatste zich zo voor de finale.

Bergs begon het best aan het Belgische duel en pakte de eerste set met 3-6. Geens trok echter met 6-4 het laken naar zich toe en ging ook in set drie door op zijn elan. Met 6-1 stelde Geens zijn eerste titel van het jaar veilig. Het is de zesde Futurestitel uit zijn carrière.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden