Home » ITF » Geens strandt in finale Antalya

Geens strandt in finale Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Clément Geens (NG) is er niet in geslaagd om zijn mooi parcours in Turkije te bekronen met een titel. Onze landgenoot moest opgeven in de finale van het ITF-toernooi van Antalya (Turkije, M15).

Geens maakte in Antalya zijn comeback na een blessure, hij speelde er zijn tweede toernooi van het jaar. Geens maakte indruk in Antalya, in de tweede ronde was hij met 6-1, 4-6 en 6-1 te sterk voor tweede reekshoofd Alen Avidzba (ATP-386). Vervolgens was hij met 2-6, 6-1 en 7-5 te sterk voor zevende reekshoofd Denis Klok (NG).

In de halve finale klopte Geens de Roemeen Dan Alexandru Tomescu (NG) met 7-6 (4) en 6-1. De Braziliaan Felipe Meligeni Rodrigues Alves (ATP-552) was te sterk in de finale, Geens moest bij een 3-6 en 0-1 achterstand de handdoek gooien. Onze landgenoot ondervond opnieuw hinder aan de linkerarm.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden