Home » Geen categorie » Geens stunt tegen nummer 126 in Poznan

Geens stunt tegen nummer 126 in Poznan

Geens stunt tegen nummer 126 in Poznan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Clément Geens (ATP-344) heeft een uitstekende prestatie neergezet op de Poznan Open (€ 42 500) in Polen. Op de challenger kegelde hij tweede reekshoofd Tobias Kamke (ATP-126) uit het toernooi.

Geens plaatste zich via de kwalificaties voor de hoofdtabel in Poznan en ontmoette daar in de eerste ronde tweede reekshoofd Kamke. Kamke is het nummer 126 van de wereld en staat dus meer dan 200 plaatsen hoger op de ATP-ranking dan Geens. De Duitser bereikte overigens in 2011 met nummer 64 zijn hoogste ranking.

De 20-jarige Geens was op het Poolse gravel niet onder de indruk van de omstandigheden en snelde in de eerste set naar 6-1. In de tweede set bleef onze landgenoot de sterkste en maakte hij de partij met 6-4 af. Een knappe stunt van de tennisbelofte in amper 1 uur en negen minuten. In de tweede ronde volgt een duel met de Brit Alexander Ward (ATP-246) of de Chileen Christian Garin (ATP-277).

Later vandaag spelen er nog twee landgenoten in Poznan. Zevende reekshoofd Kimmer Coppejans (ATP-211) speelt tegen lucky loser Sergey Betov (ATP-539). Joris De Loore (ATP-254) treft negende reekshoofd Nikola Milojevic (ATP-229).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws