Home » Geen categorie » Geerts en Reuter naar hoofdtabel in Meerbusch

Geerts en Reuter naar hoofdtabel in Meerbusch

Geerts en Reuter naar hoofdtabel in Meerbusch

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Michael Geerts (ATP-770) heeft zich voor het eerst in zijn carrière geplaatst voor de hoofdtabel van een ATP Challengertoernooi. Ook Yannik Reuter (ATP-447) overleefde de kwalificaties en staat net als Julien Cagnina (ATP-266) en Arthur De Greef (ATP-343) op de hoofdtabel in Meerbusch (€ 42 500).

Geerts versloeg achtereenvolgens de Nederlander Sander Arends (ATP-1175) en de Duitser Julian Lenz (ATP-718) en moest het in de beslissende kwalificatieronde opnemen tegen topreekshoofd Alexandar Lazov (ATP-326). Onze 20-jarige landgenoot ging uitstekend van start en won de eerste set met 6-3. In de tweede set waren Geerts en zijn Bulgaarse tegenstrever aan elkaar gewaagd, en onze landgenoot won set twee met 7-5. Geerts staat voor het eerst op de hoofdtabel van een Challenger en treft kwalificatiespeler Sadio Doumbia (ATP-555) uit Frankrijk in de eerste ronde.

Ook vijfde reekshoofd Reuter gaat door naar de hoofdtabel, in de beslissende kwalificatieronde moest zijn tegenstrever Gero Kretschmer (ATP-1400) bij een 5-1 achterstand opgeven. In de eerste ronde moet Reuter aan de bak tegen de Pool Grzegorz Panfil (ATP-264).

Twee landgenoten waren reeds zeker van de hoofdtabel, Cagnina ontmoet de Chinees Christian Garin (ATP-289) terwijl De Greef de degens kruist met vijfde reekshoofd Hans Podlipnik-Castillo (ATP-163).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws